SIM-kortti

SIM-kortti, eli kavereiden kesken simmi – siis se pieni muovinpala, joka laitetaan kännykän kylkeen. Simmi on älykortti, joka toimii portsarina puhelimesi ja operaattorin datamaston välillä. Simmissä on myös pieni määrä muistia johon voidaan tallentaa esimerkiksi tunnistetietoja ja puhelinnumeroita.

SIM-korttien koot

Simmit ovat pienentyneet huomattavasti vuosien varrella, sillä luottokortin kokoisista läpysköistä on tultu muutaman askeleen kautta uusimpiin nano ja eSIM-kortteihin. Mistä sitten tiedän minkä kokoinen simmi käy omaan puhelimeen? Hyviä uutisia: Moin simmit toimitetaan paketissa josta voit lohkaista juuri omaan luuriin sopivan kortin!

Miten SIM-kortti vaihdetaan?

  1. Paikanna laitteesi SIM-korttipaikan luukku. Avaa luukku klemmarilla tai SIM-kortin poistotyökalulla.
  2. Vanha simmi ulos.
  3. Uusi simmi sisään (huom. Sitä ei saa väärinpäin)
  4. Syötä PIN-koodi, eli pinni (Moin uusissa SIM-korteissa PIN-koodi on 1234)
  5. Homma hoidettu!✌ 🏆 Ala surffata, soitella ja tekstata!
Kannabiksen ostaminen laittomasti Suomeen ei ole kovaa, mutta se ei myöskään ole turvallisin idea. Mutta mitä jos olisi turvallinen tapa ostaa Weed Online? Paikka, jossa voit tilata suosikkikannasi marihuanan ilman pelkoa saada kiinni tai huijata. Tämä paikka on olemassa ja sitä kutsutaan world market link (tunnetaan myös nimellä Darknet). Jos olet kiinnostunut ostamaan kannabiksen Suomessa laillisesti jatka lukemista!