Moi-logo
Moi-perhepotretti

Tätä et kuule koskaan suuren operaattorin suusta

"Ison operaattorin asiakaspalvelusta terve, ajattelin soittaa ja kysyä haluaisitko maksaa liittymästäsi vähemmän?" Kukapa tuohon vastaisi kieltävästi. Sitä ei kuitenkaan kukaan kysy - paitsi me, tässä ja nyt.

Emme pelkästään kysy vaan näytämme miten voit maksaa mobiililiittymästä vähemmän. Tämä on yksi syy miksi Moihin rakastutaan. Moi on nimenomaan nykyihmisen tarpeisiin rakennettu liittymä.


Miten?

Suuri osa rajattomista paketeista on turhia

YLE uutisoi jo 2017, että "Puhelujen ja tekstiviestien määrä putosi rajusti – nyt moni maksaa tyhjästä". Tämä pitää paikkansa vielä enemmän tänään. Melkein kukaan ei tarvitse kaikkea rajattomasti. Uskaltaako ilman rajattomia liittymiä sitten elää? Katso tosi elämän kokemuksia siitä mitä minkäkinlainen käyttö kustantaa Moi-liittymällä.

Petri O.

Koko perheellä Moi-simmit. Asiakaspalvelu ja laskutus saa täydet pisteet. Kotona Netflix toimii vaikka kaikki laitteet olisivat samaan aikaan käytössä!

"Suosittelen kaikkia kokeilemaan."

-1

€/kk
Moi

4 liittymää x 6 € simmi, joista kolmessa rajaton data + puhe, ja yhdessä rajaton data

102

/kk

Heidi P.

Puhelinliittymä + kotona dataliittymä, jota parhaimmillaan käyttää yhtäaikaa tietokone ja kaksi telkkaria – ja toimii todella hyvin!

"En ole katunut kertaakaan."


€/kk
Moi

2 x 6 € simmi, joista toisessa rajaton puhe ja toisessa rajaton data

34

/kk

Mats G.

Vaimon kanssa Moi-liittymät. Säästöä entiseen noin 20 €/kk, eli yli 200 € vuositasolla. ”Sillä rahalla saa jo hemmetisti maitoa lapsille. :)”

"Suuri kiitos, jatkakaa samaan malliin."


€/kk
Moi

2 x 6 € simmi, joista toisessa rajaton puhe

22

/kk

Anita M. 

"Olen erinomaisen tyytyväinen."


€/kk
Moi

6 € simmi jossa rajaton puhe

16

/kk

Antti M.

Vähän puhetta ja tekstareita, mutta paljon datankäyttöä Suomessa ja ulkomailla. Ensimmäinen kuukausi Espanjassa Moin kanssa maksoi 15 € vähemmän kuin vanhan operaattorin liittymä Suomessa!

"Vaihdoin liittymäni Moihin, koska oletin sen olevan minulle edullisempi. Ja niinhän se onkin."


€/kk
Moi

6 € simmi jossa rajaton puhe

16

/kk
le

Tee kuten Lasse ja Enni

”Kyllästyttiin kumpikin jatkuviin ja järkyttäviin hinnankorotuksiin ex-operaattorilta. Etsintään laitettiin liittymä, jolla kk-maksu olisi kohtuullinen, netti riittävän nopea, muttei tarvetta rajattomalle netille tai puhepaketeille.”

 

”Päätettiin antaa Moille mahdollisuus viime syksynä. Jonkinlaisia ennakkoluuloja ja epäilyksiä minulla luultavasti oli ollut aiemmin uutta tulijaa kohtaan. Lopulta uteliaisuus vei voiton. Nettisivuilta tilaus oli kätevä ja hinnat olivat järkevät (toisin kuin muiden operaattorien nettisivujen ”tarjoushinnasto”).”

 

”Laskut ovat nyt järkevät ja käytöstä maksaa kulutuksen mukaan (opiskelijabudjetti!). Veloitus lähtee suoraan kortilta näppärästi, netti on nopea, ja kuuluvuuskin on parempi.”

 

”Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen.”

Aika selvä homma, eikö vain?

Tilaa Moi ja säästä