Moi-logo
Moi-perhepotretti

Järvisen perhe vaihtoi liittymät Elisalta Moille - säästää nyt satasia

Järviset kuuluvat suomalaisten enemmistöön: liittymää ei ole kilpailutettu koskaan vaan samalta vanhalta operaattorilta on aina ostettu...noh, mitä on tarjottu. Viimeksi pari vuotta sitten koko perheelle päivitettiin Elisan rajattomat liittymäpaketit. Nyt 12 kuukauden tarjoushinta on noussut listahintaan ja puhelinlaskuista kertyy joka kuukausi aika mehevä summa. Asialle täytyy tehdä jotain, joten perhe päättää vihdoin kilpailuttaa.


Miten?

Kulutus ei vaadi rajatonta liittymää - säästöä yhteisellä datalla

Edellinen puhelinlasku ja vertailu Moin hintoihin paljastaa, ettei rajattomille liittymille ole oikeasti tarvetta. Erityisen paljon perhe säästää käyttämällä yhteistä dataa. Jokainen Moi-simmi sisältää nimittäin vakiona 4Gt dataa kuukaudessa (keskimäärin suomalainen käyttää dataa 3Gt/kk) ja kaikkien data on perheen kesken yhteistä. Yhden ylijäämä on siis toisten käytössä.

Isä

Keskimääräinen käyttö: Puhuu 110 min/kk ja käyttää dataa 2 Gt/kk (ylijäämä perheen pottiin 2Gt).

Saunalahti Huoleton Premium

32
90
€/kk
Moi

6€ simmi + 110 min puhetta

12
00
/kk

Äiti

Keskimääräinen käyttö: Puhuu erittäin paljon (800 min/kk) ja käyttää dataa 3Gt/kk (ylijäämä perheen pottiin 1Gt).

Saunalahti Huoleton Premium

32
90
€/kk
Moi

6€ simmi + rajaton puhe

16
00
/kk

Janni & Jere

Keskimääräinen käyttö: Ei juuri lainkaan puhetta, mutta dataa kuluu 8,5Gt/kk   (Vanhempien ylijäämästä käyttöön jää molemmille 1,5Gt/kk)

Saunalahti Tarkka Premium

24
90
€/kk
Moi

6€ simmi + 3 lisägigaa

10
50
/kk
perhe-potretti

Perhe ei enään maksa turhasta

Rajaton on nyt vaihtunut realismiin ja säästöä kertyy useampi satanen vuodessa. Puhelinlasku tietysti vaihtelee muutamia euroja kuukaudessa koska osa maksuista veloitetaan käytön mukaan. Käyttöä on kuitenkin helppo seurata Mun Moi -sovelluksesta ja ostaa esimerkiksi lomakuukaudelle rajaton data, mikäli tekee mieli luukuttaa vaikka Netflixiä mökillä.

Aika selvä homma, eikö vain?

Tilaa Moi ja säästä