11 joulu Uusi vuosi ja uudet kujeet – lue Moin vinkit uudenvuodenlupauksiin.

Moi, uusi vuosi ja uudet kujeet! (HUOM. Tämä artikkeli sisältää vahvaa tuotesijoittelua. 😊)

Nyt on taas se aika vuodesta kun kannattaa miettiä tulevaa ja tarttua uuden vuoden kunniaksi asioihin, jotka jollain tavalla ovat retuperällä. Moni tekee lupauksia laihdutuksesta, urheilun aloittamisesta, talouden vakauttamisesta ja vaikka mistä…

Me täällä Moilla ollaankin sitä mieltä, että talouden vakauttaminen kannattaa aloittaa vaikka liittymän vaihdolla. Se voi olla paras uudenvuodenlupauksesi aikoihin!  Nimittäin yhteen Moi –tiliin kannattaa laittaa vaikka koko perheen liittymät ja vielä miettiä, olisiko niitä padeja tai muitakin laitteita, joihin kannattaisi se kuuden euron simmit hankkia. Kuuden euron simmissä kun on 4 gigaa dataa ja mitä enemmän liittymiä Moi-tililläsi on, sitä enemmän dataa saat perheesi yhteiseen pottiin. Kodin langattomaan tukiasemaan suosittelemme laittamaan meidän 18 euron rajattoman dataliittymän. Sillä voi sitten pöhöttää vaikka Netflixiä niin paljon kuin sielu sietää.

Vaikka talouden vakauttamiseen ei tarve olisikaan, on aika meillä kaikilla kortilla. Ja ajan säästöön Moi on myös erinomainen valinta. Ei sitten mene niiden eri liittymien laskujen maksamiseen turhaan aikaa, vaan voi senkin ajan tehdä jotain mieltä ylentävää. Moin liittymälaskut veloitetaan suoraan antamaltasi maksukortilta. Saat vain kuitin sähköpostiisi, josta voi tarkistaa kaiken olevan kunnossa. Tästä saamme hurjasti positiivista palautetta asiakkailtamme, jotka arvostavat omaa aikaansa. Toki on myös ihmisiä, jotka nauttivat laskukuorien aukomisesta ja verkkopankkinäpyttelystä, mutta tämä on sitten asia erikseen.

Jotta tämä ei menisi IHAN mainospuheeksi, listaamme tässä TOP 3 vinkit ja yhden Bonus lupauksen uudelle vuodelle:

1. Laihduttaminen

Tuosta laiduttamisesta emme tiedä, mutta jos kokeilisit vaikka karkkipäivä -taktiikka: pidä kerran viikossa karkkipäivä, kerran viikossa roskaruokapäivä. Auttaisiko tämä?

2. Urheilun aloittaminen

Tämäkin tuppaa olemaan lupaus, joka monelta unohtuu tammikuun alun jälkeen. Netti on täynnä erilaisia urheiluvinkkejä ja älypuhelimiin saa ladattua 7-minute workout –applikaatioita. Seitsemän minuuttia urheilua joka päivä ei kuulosta aivan mahdottomalta ja liikkeet on sellaisia, että ne voi tehdä missä vain ilman kummempia välineitä – silti tehokkaita. Suosittelemme ainakin kokeilemaan.

3. Karsi turhat menot

Näitähän on sitten kullakin aika lailla. Menojen karsimisen voi aloittaa vaikka kilpailuttamalla lainoja, sähkösopimuksia ja ylipäätään seuraamalla laskuja, ja yksi kerrallaan miettimällä, voisiko tehdä jotain toisin. Me ainakin suosittelemme liittymien keskittämisen – ja tiedätte varmaan mihin. Moi Taas!

Ja pakko lisätä vielä yksi lupaamamme bonus-lupaus:

4. Bonus-lupaus

Suosi suomalaista! Esimerkiksi Moi on 100 prosenttisesti suomalaisten omistama yhtiö. Vink-vink 😉

Tagit: