10 marras Parhaat joululahjat 2020 – halutuimmat hittilahjat pukinkonttiin

Taas on se aika vuodesta, kun aivan erityisesti suunnataan ajatukset toisten ilahduttamiseen. Tuodaan valoa ja lämpöä koteihin kynttilöillä, suunnitellaan joulupöytää sekä pohditaan haluttuja lahjoja kuusen alle. 🎁🎄

Mutta mitäs tänä vuonna toivotaan lahjaksi? Keräsimme ylös lahjalistojen kestosuosikkeja sekä tämän syksyn ehdottomia hittitrendejä.

Puhelin – paras joululahja vuodesta toiseen

Vuodesta toiseen yhtenä joululahjojen kestosuosikkina on pidettävä puhelinta. Suunnilleen jokaisella yläkoululaisella on oma puhelin ja nykyään alakoululaisiltakin puhelin löytyy jo yli joka toiselta.

Yhä useamman lapsen ja nuoren kohdalla jo ensimmäinen puhelin tarkoittaa älypuhelinta – nuorempien lasten kohdalla halvempia malleja, mutta mitä vanhemmaksi tullaan sitä suurempaan merkitykseen yhteydenpidon lisäksi nousee myös puhelimen muut uudet ominaisuudet, kuten näyttö ja kamera.

Kestävänä kriteerinä vuodesta toiseen yläkouluikäisillä nuorilla puhelimen valinnassa on riittävän uusi malli. Uusimpien älypuhelinten antaminen joululahjaksi onkin takuuvarma hittilahja nuorelle!

Syksyn myydyimmät puhelimet ja halutuimmat mallit

Tämän hetken suurin mullistaja on ollut ja tulee varmasti olemaan 5G-verkko ja sitä tukevien laitteiden kehitys. Jo nyt kaikki suurimmat laitevalmistajat ovat tuoneet versionsa markkinoille, ja yhä useimmista joulupaketeista odotetaankin löytyvän nimenomaan 5G-puhelimia.

Yhtenä himotuimpana uutuutena on nostettu Applen 5G-puhelimet, jotka tulivat markkinoille tämän syksyn lokakuussa ja kasvattivat suosionsa myyntilistalla jos toisellakin heti aivan kärkikahinoihin. Kaksi ennakkosuosikkia 5G-puhelimista pukinkonttiin onkin ehdottomasti Samsung Galaxy A20e ja Applen iPhone-malliston luurit. Kaikkien iPhone-mallien ennakkotilaus on ollut mahdollista marraskuun alkuviikoista lähtien.

5G-tuettujen puhelimien käyttöön voi 5G-verkon kattavilla alueilla ottaa käyttöön myös supernopean 5G-liittymän.

Muita haluttuja lahjoja

Puhelinten lisäksi ehdottomasti älykellojen ja -sormusten voidaan ennustaa nousevan tämän joulun hittilahjoiksi. Myös tabletti, tietokone tai syksyn uutuutena ilmestyneet uudet pelikonsolit ovat varmasti iloa tuottavia lahjoja.

Jos nuori on erityisen tarkka älylaitteiden malleista ja ominaisuuksista, on lahjakortti elektroniikkaliikkeeseen myös toimiva idea. Eri tuotteita ja malleja voi vaikka sitten yhdessä katsella joulun lomapäivinä. Ei muuta kuin viettämään stressitöntä ja rauhallista joulua!

Lue lisää aiheesta

Oma puhelin lapselle (milloin, miten, apua!)

Älylaitteista on tullut osa elämäntapaa

Säädä lapsesi puhelin kerralla kuntoon