27 touko Moi kokemuksia – Hietalan perhe säästää Moi Mobiililla jopa 240 euroa vuodessa

Moin asiakas Marko Hietala asuu Ylä-Pirkanmaan Vilppulassa vaimonsa, teini-ikäisen poikansa sekä perheen Mauno-koiran kanssa. Heidän taloudestaan löytyy kolme Moi Mobiilin liittymää puhelimia varten, ja lisäksi taloudesta löytyy myös 4G-modeemi / -reititin Moin liittymällä.

Miksi Hietalan perheeseen valittiin juuri Moi Mobiilin liittymät?

Hietalan perheen liittymät päädyttiin vaihtamaan, koska edellisellä operaattorilla ei ollut heidän kotonaan kunnollista kuuluvuutta, ja nettiyhteydet olivat melko huonot. Marko kertoo verranneensa myös hieman liittymien hintoja ja toteaa Moi Mobiilin olleen edullisin. Moin liittymiin vaihtaminen on auttanut kuuluvuusongelmaan, ja Hietalan perheessä on oltu tyytyväisiä valintaan.

”Nyt on hyvät kuuluvuudet, netti toimii, ei pätki”, kertoo Marko.

Mun Moi -sovelluksesta on helppo hallita liittymiä

Moin liittymiä voi hallita Mun Moi -sovelluksen kautta. Marko seuraa Mun Moista esimerkiksi puheluiden ja viestien määrää. Sovelluksesta hän kertoo näkevänsä myös muodostuneen laskun suuruuden sekä arvion loppulaskusta. Markon mielestä hyvä ominaisuus Mun Moissa on myös se, että sen kautta liittymiin voi tarpeen vaatiessa tehdä muutoksia, jos puhelin sattuisi esimerkiksi häviämään lapselta tai itseltä.

”Sieltä pystyy väliaikaisesti tekemään näppärästi liittymän sulkemiset”, mainitsee Marko.

Säästöä ja toimivuutta

Moi Mobiili saa Markolta ehdottomat suosittelut, sillä hän on kokenut, että Moi on edullinen. Edullisen hintatason lisäksi Markon tyytyväisyyttä on lisännyt hyvä asiakaspalvelu ja kattava DNA-verkko, jossa Moi Mobiilin liittymät toimivat.

”Meillä kun on neljä liittymää, niin parikymppiä suurin piirtein kuussa menee vähempi kuin meni aikaisemmilta operaattoreilta”, kertoo Marko.

Jos haluat liittyä Markon tapaan Moin tyytyväisten asiakkaiden joukkoon, niin tutustu Moin liittymiin tästä.

Lue lisää Moi kokemuksia:

Moin lukukausi oli jälleen kiitettävä! Katso syyslukukauden 2019 päättötodistus

Moi kokemuksia – Asiakkaamme Perttu: ”Toistasataa euroa säästöä”

Mikrobitti vertaili: Moin edullisin vs. isot operaattorit. Kukakohan voitti?