9 heinä Moi aloitti yhteistyön Pieni kulkija -palvelun kanssa

Joka kolmas liikenteessä loukkaantuneista jalankulkijoista on lapsi tai nuori.* Moi ryhtyi yhteistyöhön Pieni kulkija -palvelun kanssa varmistaakseen, että ensi syksyn pimeillä yhä useampi pieni tiellä kulkija on turvassa.

Pieni kulkija -palvelu lisää turvallisuutta liikenteessä

Pieni kulkija on paikallisesti toimiva palvelu, joka pyrkii lisäämään lasten turvallisuutta liikenteessä. Palvelu tarjoaa led-liivit ekaluokkalaisille syksyn pimeisiin päiviin. Tuleva syksy on nyt kolmas vuosi, kun liivejä jaetaan, ja toiminta kasvaa jatkuvasti.

Pieni kulkija -palvelun perustaja sekä toiminnanjohtaja Janne Tahvanainen kuvaa led-liivien olevan mahtava asia sekä niiden huomioarvon että käyttöhalukkuuden puolesta:

“Led-valot näkyvät todella hyvin liikenteessä. Lisäksi lapset haluavat käyttää niitä, toisin kuin normaaleja heijastinliivejä. Se on ehkä paras juttu tässä”, Janne kertoo.

Yhteistyökumppanit mahdollistavat toiminnan

Led-liivit ovat todella hyviä liikenteessä mutta myös arvokkaita. Koko toiminta rakentuukin pitkälti yhteistyökumppaneiden varaan:

“Koko toiminnan elinehto on, että saadaan kumppaneita. Ilman kumppaneita yhteistyötä ei pystytä järjestämään, ja jokainen yhteistyö onkin meille erittäin tärkeä. Iso kiitos kaikille, jotka ovat mukaan lähteneet”, Janne sanoo.

Moin markkinointi- ja myyntijohtaja Ulla Koivula kertoo yhteistyön olevan monessakin mielessä mielekäs:

“Moi haluaa olla mukana turvaamassa pienten lasten liikkumista. Kännykkäkin on nykyään eräänlainen turvaväline ja Moi on aina pienempien puolella”, Ulla sanoo.

Yhä useampi pieni kulkija nähdään liikenteessä

Vuoden virallinen heijastinpäivä on 1.10., jota ennen heijastinliivejä aletaan toimittamaan. Tänä vuonna ensimmäisessä erässä on lähdössä 7 000 liiviä ja perään toimitetaan toinen samanlainen erä. Pikku hiljaa toiminnan kautta saadaan lapsia enemmän ja enemmän liivitettyä.

Moi on innoissaan saadessaan olla mukana ehkäisemässä onnettomuuksia liikenteessä. Ja toimivilla liittymäratkaisuilla olla tarjoamassa pienemmillekin mahdollisuuden yhteydenpitoon hädän sattuessa.

*Lähde: pienikulkija.fi.

Tagit: