22 tammi Lähettävä riistakamera tarvitsee tehokkaan ja edullisen liittymän!

Niin kuin kaikki teknologia, myös lähettävien riistakameroiden kehitys on ollut huomattavaa viimeisimpien vuosien aikana ja ne tarvitsevat yhä nopeampia ja tehokkaampia yhteyksiä. Siirtyessä uudempiin kameramalleihin, ei perinteinen 2G-yhteys tuppaa enää riittämään huomattavasti suurempien kuvatiedostojen, tai videoiden lähetykseen.

Yksi kehityksen esiin tuomia haasteita riistakameran omistajalle onkin hintojen nousu tarvittavan liittymän tehokkuuden kasvaessa. Tämän vuoksi onkin hyvä kilpailuttaa ja seurata liittymäntarjoajien hintoja ja datakattoja aktiivisesti!

Moi:n liittymät hyödyntävät DNAn verkkoa, jonka 3G ja 4G -verkot kattavat jo pitkälle Suomen Lappiin asti! Edullisin ja riistakameran SIMiksi toimiva littymä on Moin 6 € / kk simmi. Siihen kuuluu dataa 4 G / kk. Jos tämä datamäärä ei riitä suositteleme Moin rajatonta dataa.

Moi:n liittymät on mahdollista saada rajattomalla datan siirrolla, jolloin ei tarvitse pelätä edes videomateriaalien lähetyksen aiheuttamaa datakuormaa. Yhdellä SIM:illä rajaton datan siirto on vain 18€/kk, mutta nettipaketin pystyy myös jakamaan useammalle SIM:ille (6€ per SIM), jolloin useamman riistakameran omistaja pystyy hyödyntämään samaa datapakettia kaikissa laitteissa – tämän vuoksi Moi onkin niin kovin näppärä! 😊

P.S. Moi:n SIMin saa myös PIN-koodittomana! Voit tilata uuden pinnittömän SIMin asiakaspalvelusta 👍 Käy rakentamassa juuri omaan käyttöösi sopiva paketti sivuillamme>>

Riistakameran datan käytöstä

Paljonko lähettävä riistakamera voisi kuluttaa dataa kuukaudessa? Uudemmissa kameroissa kuvien koko on noin 500 kt (kilotavua) ja 5 sekuntia pitkän videon koko 5 Mt (megatavua). Datan tarpeen voi laskea näistä tiedoista. Jos datakatto on 2 Gt (gigatavua)/ kk, niin edellä mainitun kokoisia kuvia mahtuu datakattoon noin 2 000 000 000/ 500 000= 4000 kpl. Ja päivää kohti kamera voi lähettää keskimäärin 4000/30 = 133 kpl kuvaa. Videoita 2 000 000 000/ 5 000 000 = 400 kpl. Tämä tekee päivää kohden keskimäärin 13 kpl videota.

Lue lisää aiheesta:

Moi kokemuksia — Asiakkaamme Sami: ”Moi Mobiili on hyvä, nopea ja luotettava.”

Tekstiviestit ovat maailman kalleinta dataa – tekstaa mobiilidatalla

Moi nousi ykköseksi Iltalehden kattavassa liittymävertailussa — vastassa Telia, DNA ja Elisa Saunalahti

Tagit: