19 touko “Hyvä, edullinen, vaivaton liittymä”

Taas on lukukausi tullut päätökseensä, ja Moi voi iloisena ilmoittaa saaneensa kevätkaudelta huipputodistuksen yhdeksän keskiarvolla. Jälleen ei voi kuin kiittää hyvistä arvosanoista rakkaita asiakkaitamme, joiden kanssa ollaan palautteiden kautta lukukausi lukukaudelta korotettu arvosanojamme. ❤️

Helppo ja huoleton liittymä

Moi sai todistukseensa lähes täyden ysirivin, ja muun muassa Mun Moi -sovellukseen, asiakaspalveluun, nettisivuihin sekä yleiseen käyttäytymiseen oltiin erityisen tyytyväisiä.

Saaduissa palautteissa korostettiin varsinkin Moin kanssa asioimisen helppoutta ja huolettomuutta – ja tätä olemme Moin liittymillä sekä palveluilla pyrinneet tarjoamaankin. 😎

Alla on poimintoja asiakkaidemme antamista palautteista:

“Hyvä, edullinen, vaivaton liittymä.”
“Erittäin tyytyväinen olen Moihin! Hinta-laatu-suhde kohdallaan. Mobiililiittymällä pääsen nettiin hyvin lähellä itärajaakin.”
“Loistavasti menty taas. Hyvin palvelee etätöissä ja myös etäkoulussa.”
“Helppo ja huoleton, laskujen maksamisen unohtaminen ei stressaa, kun kaikki maksut hoituu Moi:n hoitamana itsestään.”

Tavoitteena entistäkin paremmat kokemukset

Kommenttien kautta nousi esiin myös, että muuten olisi voinut antaa täyden kympinkin, mutta sitä varten pitäisi olla jotain vieläkin enemmän ekstraa. Pyrimme aina kehittämään toimintaamme ja tarjoamaan asiakkaillemme entistä parempaa, helpomaa ja huolettomampaa datan käyttöä sekä asioimista kanssamme. Kohti kymppiä siis tähdätään!

Tällä todistuksella on hyvä suunnata kesälaitumille ja palautteiden kautta entistä valmiimpana kohti syyslukukautta. Jos ajatuksenasi on kesäkaudella tarkistuttaa tai päivittää omia liittymäasioita, voit kuulla lisää Moin käyttäjien kokemuksia videoiltamme ja tutustua liittymävaihtoehtoihimme.

Katso myös Moin aiemmat todistukset:

Kiitettävin arvosanoin kesää kohti

Moin lukukausi oli jälleen kiitettävä! Katso 2019 syyslukukauden päättötodistus

Moilla jälleen kiitettävästi sujunut lukukausi takana! Katso 2019 kevätlukukauden päättötodistus.

Tagit: