5 heinä Huoletta lomalle Moin kanssa – jälleen ykkönen liittymävertailussa

Iltalehti vertaili jälleen kännykkäliittymien hintoja jättivertailussaan. Nyt vertailussa olivat EU-roaming lakimuutoksen jälkeiset hinnat ja paketit. Roaming-hinnat EU- ja ETA-alueilla muuttuivat 15. kesäkuuta alkaen ja tämä aiheutti muutoksia kaikkien operaattorien hintoihin ja paketteihin.

Moin lisäksi vertailussa olivat mukana kaikki DNA:n, Telian ja Elisan liittymät. Vertailussa painotettiin erityisesti datapaketin kokoa, nopeutta, EU-dataa sekä puheluiden ja viestien hintaa.

No miten kävi? Iltalehden mukaan eniten vastinetta rahoilleen saa tälläkin kertaa Moin liittymällä.

Iltalehti nosti ykköseksi Moin 12 € simmi + rajaton data –yhdistelmän, joka sisältää 18 € kuukausimaksulla rajattoman netin 100 Mbit/s -nopeudella sekä 18 Gt/kk EU-dataa. Puhelut ja tekstiviestit veloitetaan lisäksi käytön mukaan 5,5 senttiä minuutilta tai viestiltä sekä kotimaassa että EU- ja ETA-alueilla.

Moin kanssa lähdet siis kesällä huoletta lomalle myös koto-Suomen ulkopuolelle. Myös edullisemmat Moi-liittymät sisältävät aina vähintään 1 Gt/kk EU-dataa sekä puhelut ja tekstiviestit kotimaan hinnoilla. Lue lisää Moin EU-roumauksesta.

Mahtavien EU-hintojen lisäksi Moissa kannattaa rakastua näihin asioihin:

Kiitellyssä Mun Moi -applikaatiossa näet mihin rahaa kuluu, ja muokkaat palveluja helposti
Ei unohtuneita laskuja tai turhaa laskuroskaa, veloitus tapahtuu suoraan maksukortilta
Ei määräaikaisuuksia, ei sitoumuksia, ei ketunhäntiä kainalossa
Moi on ketterä ja jatkuvasti uudistuva
Moi on 100% kotimainen
Tutustu Moin liittymiin täältä!

Katso Moin uudet liittymäpaketit täältä. Päivitetty keväällä 2023.

Tagit: