15 kesä Moi tuo suomalaisille uudet reilummat rajattomat liittymät!

Moin uusissa edullisissa rajattoman datan liittymäpaketeissa puheluista ja tekstiviesteistä maksetaan vain, jos niitä käytetään ja silloinkin enintään neljä euroa kuussa.

Puhelinta käytetään jatkuvasti yhä enemmän muuhun kuin puhumiseen. Erityisesti tekstiviestien käyttö on vähentynyt nopeasti. Siitä huolimatta kiinteän kuukausihinnan liittymissä puheluita ja tekstiviestejä on yleensä paketoitu mukaan melkoiset määrät. Tämä tarkoittaa, että asiakas maksaa usein tyhjästä. Moin uusissa rajattomissa liittymissä käyttäjä saa rajattoman datan lisäksi neljän euron maksukaton puheluille ja tekstiviesteille. Jos asiakas ei puhu tai tekstaa lainkaan, hän maksaa vain datasta.

”Ihmiset haluavat käyttää dataa huolettomasti, ja rajaton liittymä on tässä mielessä hyvä ratkaisu. Meistä on kuitenkin reilua, että emme laskuta puheluista ja tekstiviesteistä asiakkaita, jotka eivät niitä käytä. Maksukaton myötä kokonaishinta on joka tapauksessa todella edullinen myös paljon puhuville ja tekstaaville” — Petri Lahtinen, Moin toimitusjohtaja.

Rajaton data jopa 300Mbit/s, mutta ei pakotettuja puhe-, tai viestipaketteja

Puheminuuttien ja tekstiviestien ylärajaksi tulee neljän euron maksukatto kaikkiin Moin rajattomiin liittymiin 💪

100 megabitin nopeudella varustetun Rajattoman reilu -liittymän (nyk. Rajaton 4 G) hinta on vain 18 € kuukaudessa. Tämän päälle tulee enintään neljä euroa puheluista ja tekstiviesteistä, eli maksimissaan 22 € kuukaudessa. Hurjan 300 megabitin nopeuden tarjoava Rajaton turbo -liittymä puolestaan maksaa 23€ kuukaudessa (jos tätä kaipaa, kannattaa nykyisin harkita 5G-liittymää), jonka päälle käyttäjä maksaa enintään neljä euroa puheesta ja tekstareista kotimassa. Liittymän hinnaksi tulee siis maksimissaan 27€.Kolme vuotta sitten perustetun Moin asiakkaista merkittävä osa käyttää erityisen paljon dataa. Juuri tätä asiakasryhmää Moi tavoittelee uusilla tuotteillaan. Myös hintatietoisuus on Moin mukaan lisääntynyt kuluttajien keskuudessa merkittävästi.

”Moin käyttäjissä on paljon edelläkävijöitä, jotka ovat korvanneet puheluja ja tekstiviestejä sovelluspohjaisilla kommunikaatiopalveluilla. He arvostavat nopeita yhteyksiä, mutta eivät halua maksaa turhasta”

Uuden ohella asiat säilyvät myös ennallaan

Moin ensimmäinen menestystuote 6 euron simmi on nykyisin Moi Potti, joka on säilynyt vahvana edelleen tuotevalikoimassa. 😍 Moi Potti -liittymässä dataa on käytössä kuusi gigatavua kuussa. Tekstiviestien ja puheluiden maksukatto on kahdeksan euroa kuussa.

”Kuuden euron simmi on jatkossakin loistava ratkaisu esimerkiksi perheelle, joka voi jakaa puhelinkulunsa hankkimalla vaikkapa kolme simmiä. Niiden myötä yhteisessä käytössä on 12 gigaa dataa. Suurimmalle osalle suomalaisista se on edelleen edullinen 4G-liittymä, jossa on riittävän kokoinen datapaketti.” — Petri Lahtinen

Vuoden alussa DNA:n omistukseen siirtynyt Moi aikoo jatkaa omalla, muista operaattoreista poikkeavalla linjallaan myös jatkossa.

”Toimimme edelleen täysin itsenäisesti ja toimintamallimme on hyvin erilainen kuin muilla operaattoreilla. Me olemme saavuttaneet operatiivisen tehokkuuden digitalisaation ansiosta. Olemme panostaneet paljon digitaalisiin palveluihimme, kuten verkkokauppaan ja Mun Moi -sovellukseen, jossa jokainen pääsee hallitsemaan helposti liittymiään itse. Meillä ei myöskään ole erikoistarjouksia uusille asiakkaille, vaan tähtäämme nykyisten asiakkaidemme tyytyväisyyteen ja aina edullisiin hintoihin”

Tutustu Moin uusiin rajattomiin liittymäpaketteihin!

Katso Moin uudet liittymäpaketit täältä. Päivitetty syksyllä 2023.

Lue lisää aiheesta:

Yle ja Viestintävirasto uutisoi: Nyt moni maksaa tyhjästä

Tekstiviestit ovat maailman kalleinta dataa – tekstaa mobiilidatalla

Moni maksaa liian suuresta EU- roaming datapaketista. Aalto-yliopiston professori: ”No siinä ehkä yritetään osua epävarmuuteen.”

Tagit: