22 touko Bongaa Moi-fillari ja voita JBL Clip 2 –Bluetooth-matkakaiutin

Kesän 2017 aikana Suomen suurimmissa kaupungeissa voi bongata fillarilla liikkuvia Moi-lähettejä jakamassa Moin ilosanomaa. Pidä siis silmät auki ja korvat höröllä kesällä liikkuessasi Helsingissä, Turussa, Tampereella tai Oulussa. Lähettien kanssa voit käydä rupattelemassa liittymäasioista. He kertovat mielellään myös kaiken mitä haluat tietää Moista. Mietityttääkö esimerkiksi numeronsiirron sujuvuus, lasten datankäyttö tai kuuluvuus mökillä? Kysy lähetiltä!

Moin liittymiä on mahdollista myös ostaa suoraan pyörän selästä, joten jos liittymän vaihto on harkinnassa niin ei muuta kuin fillarilähetin pakeille ja simmit tilaukseen. Tilauksen voit tehdä aina myös suoraan verkkokaupassamme.

Fillarilähetit liikkuvat koko kesän ajan Suomen suurimmissa kaupungeissa. Helsingissä pyöräillään 10.5. alkaen, Tampereella 17.5. alkaen, Turussa 19.5. alkaen ja Oulussa 29.5. alkaen.

Voita JBL Clip 2 –Bluetooth-matkakaiutin

Bongaa Moi-fillari, ota siitä kuva ja jaa se somessa hashtagilla #moimobiili, niin olet mukana JBL Clip 2 –Bluetooth-matkaiuttimen arvonnassa (arvo 52 €). Kilpailu päättyy 30.9.2017.

Tagit: