2 syys 5 syytä miksi Moin liittymä kannattaa

Puhelinliittymien viidakko on usein sellaista rämpimistä, että sinne saattaa eksyä kokeneempikin seikkailija. Hermothan siinä menee, kun onnellisena surffatessa internetin ihmeellisessä maailmassa nettiyhteys yhtäkkiä hidastuu. Taasko siellä joku väänsi kaistat puoleen? Tässä listattuna viisi asiaa, jotka puhelinliittymissä ottaa päähän — tai ehkä pikemminkin viisi syytä miksi Moi Mobiili kannattaa!

1. Haluan jutella ystävilleni, en jauhaa operaattorin asiakaspalvelijan kanssa.

Moi Mobiilin asiakkaana saan säätää ihan itse, eikä minun tarvitse olla yhteydessä operaattoriin, ellen välttämättä halua. Pystyn vaivattomasti hallitsemaan kaikkia liittymiäni saman tilin alla ja kaikille on vain yksi tunnus ja salasana.

2. Läpinäkyvyys ja helppous.

Kuinka monta minuuttia puhut ja paljonko käytät dataa kuukaudessa? Tämä on ehkä se ärsyttävin kysymys, jota liittymäkauppiaat kysyvät pahaa-aavistamattomalta kulkijalta, joka vain haluaisi mennä ostamaan ruokaa kaupasta. Mistä minä sen tiedän, oli ennen vastaukseni, ja koin olevani jotenkin huonompi, mutta Moi Mobiilin asiakkaana voinkin tuntea paremmuutta. Mun Moi -palvelusta näen jo yhdellä silmäyksellä kuinka paljon kulutan ja mistä oikeasti maksan.

3. En halua sitoutua vuosiksi, saati että joku muu päättää surffailuni nopeuden.

Moi Mobiilissa on mahtavaa se, ettei sopimuksissa ole mitään määräaikaisuuksia. Minun ei ole pakko roikkua kiinni tarjouksessa, joka ei ehkä tunnukaan sopivalta enää 14 kuukauden kuluttua. Moin liittymissä on myös data reilusti sillä nopeudella, kuin on sovittu. Vaikka joku tietty raja ylittyisikin, kukaan ei ole keinotekoisesti hidastamassa surffailujani. Voin ottaa myös aidosti rajattoman datan, mikäli sellaisen tarvitsen. (Katso vielä edellinen kohta; minä oikeasti tiedän paljonko sitä dataa tarvitsen!)

4. Nopea ja halpa 4G.

Kaksitoista euroa kuukaudessa ja 100 megaa sekunnissa. Tarvitseeko muuta edes sanoa?

5. Maksan mielelläni kortilla, enkä halua säätää laskujen kanssa.

Miten kätevää onkaan, että puhelinlaskun voi maksaa kortilla! Täytän vain korttitietoni ja puhelinlasku veloitetaan laskutuskauden alussa. Mun Moista voin seurata tarkalleen paljonko olen käyttänyt ja millä hinnalla. Voin myös esimerkiksi tarvittaessa säätää lapsen datan pois päältä siksi aikaa, kun hänen pitäisi tehdä läksyt, eikä pelata Pokémonia.

Mitä tähän enää lisäämään. Moi Mobiilin avulla pääsee eroon operaattori-bs:stä ja liittymät taipuvat juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi. Kaiken kaikkiaan hyvä diili. Vroom ja Moi Taas!

Katso Moin uudet liittymäpaketit täältä. Päivitetty keväällä 2023.

Tagit: